O nama

Preduzeće je osnovano 1996. godine i osnovna delatnost nam je uvoz, veleprodaja, maloprodaja i distribucija auto delova Italijanskih renomiranih proizvodjača.
Trenutno u okviru preduzeća postoje dva maloprodajna i veleprodajna objekta:
  – Od 1996. godine FERARI LAZIĆ-MAJILOVAC
  – Od 2016. godine FERARI LAZIĆ-POŽAREVAC KOSOVSKA 11 (NIS pumpa u centru grada).

2002. godine firma (prva u Braničevskom Okrugu) je počela sa uvozom i prodajom POLOVNIH AUTOMOBILA iz inostranstva . Plac za prodaju polovnih automobila u Majilovcu ima uvek na zalihama od 20-30 automobila spremnih u ponudi.

2012. godine za naše potrebe a sada i za sve ostale klijente počinju da rade i dva servisa u Majilovcu i 2013. u Požarevcu.

2013. godine otvaranje IZLOŽBENOG SALONA za nove i polovne automobile u Požarevcu sa servisom, magacinom i kancelarijama na adresi BEOGRADSKI PUT BB.

Klijentima obezbeđujemo kataloge, reklame kao i pomoć pri odabiru delova. Robu koju nudimo imamo na lageru i garantujemo kvalitet delova.

Od 1996. godine FERARI LAZIĆ radi i isporučuje robu na najvećoj auto pijaci BUBANJ POTOK svake subote.
Od 2008. za naše potrebe a sada i za ostale kupce posedujemo i magacin sa velikim asortimanom i polovnih auto delova većinom za italijanska vozila ali i druga evropska auta.
Robu isporučujemo na vašu adresu brzom poštom kao i našim prevozom.
Za veće količine moguć je dogovor o cenama, rabatima za prodavnice i mehaničare, za naručeni uvoz artikala koji nisu u našoj standardnoj ponudi cene su sa dosta pristupačnije.

 

Više puta smo bili prisutni kao izlagaci i na Beogradskom sajmu rezervnih delova i tom prilikom dobili potvrdu o uspešnosti u domenu rada sa autodelovima u našoj zemlji.
Takođe vršimo i uvoz artikala delova, automobila i druge robe iz Italije koji nisu u našoj standardnoj ponudi (po vašoj želji) i tu nudimo usluge plaćanja dobavljača, prevoza i carinjenja robe do krajnjeg kupca najbrže moguće.